Beroemd trio in Joe’s Pizza voor Super Bowl

Lenny Kravitz at laatst pizza met Leonardo DiCaprio en Bradley Cooper. Hoe we dit weten? Via social media natuurlijk! Op Instagram postte hij een selfie met zijn beroemde vrienden. Bij de foto stond de tekst: “At Joe’s Pizza #NYC with Leo and Coop.” Wij vragen ons af: is het niemand opgevallen dat het ongeschoren drietal pizza ging eten in de bekende pizzeria in Manhattan?

Als je benieuwd bent naar het etentje, dan kun je deze in ieder geval alvast bewonderen op het populaire socialmediakanaal Instagram. Ben jij een van de miljoenen fans van het trio? Dan vond je dit vast een leuke foto! Wij denken dat de celebrities in New York zijn, zodat ze de Super Bowl bij kunnen wonen.

lenny

Super Bowl

De Super Bowl is de American football-finale die elk jaar in februari gespeeld wordt in de Verenigde Staten tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference: de twee professionele competities die verenigd zijn onder de National Football League, die de Super Bowl organiseert.

De Super Bowl is een van de belangrijkste sportevenementen in de Verenigde Staten en wordt vaak zelfs beschouwd als een nationale feestdag. De wedstrijd is dan ook verreweg het best bekeken televisieprogramma van het jaar in de Verenigde Staten, en hoort met meer dan honderd miljoen kijkers – samen met de finale van de UEFA Champions League - tot de best bekeken sportevenementen ter wereld. En niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in veel andere landen kijken mensen de populaire wedstrijd! Zo blijven echte fans er voor op, waardoor ze de wedstrijd ‘s nachts live kunnen bekijken.

Super Bowl

Geef een reactie