Brooklyn Nine-Nine

Nu de series 30 Rock en The Office zijn afgelopen, is het zoeken naar een nieuwe komedie om van te houden. En wij denken dat Brooklyn Nine-Nine zeker een grote kans maakt! De komedieserie is door een groot aantal sites aangeprezen als de beste nieuwe komedie van het jaar en wat ons betreft is dat dan ook absoluut terecht. Niet vaak zul je een nieuwe komedie tegenkomen waarin de acteurs vanaf het begin al zo goed op elkaar ingespeeld zijn als in Brooklyn Nine-Nine. De serie kent een ijzersterke cast en dat is wat Brooklyn Nine-Nine tot nu toe zo’n succes heeft gemaakt. Waar de serie over gaat? Over een politiebureau in Brooklyn waar Jake Peralata (Andy Samberg), Ray Holt (Andre Braugher), Rosa Diaz (Stephanie Beatrix), Terry Jeffords, Amy Santiago (Melissa Fumero) en Charles Boyd (Joe Lo Truglio) werken.

Pizza in Brooklyn

In de volgende scène bespreken Jake Peralata (Andy Samberg, bekend van Saturday Night Live) en Charles Boyd (Joe lo Truglio) waar je de beste pizza kan krijgen. Jake is ervan overtuigd dat dat bij Sal’s Pizza is. Zoals je misschien wel weet, is de pizza iets heiligs voor de gemiddelde New Yorker. Daarom ontstaat er een discussie die je hier ook zou verwachten.

Wij probeerde Sal’s Pizza te vinden in Brooklyn om te kijken of het daadwerkelijk een pizzeria was waar je heen kon gaan. Want, waarom ook niet? New Yorkers zijn trots op hun pizzeria’s en op de pizza’s die ze produceren. Dus waarom niet een verering in een televisieserie? Wij hebben gezocht in Brooklyn, en kwamen erachter dat er maar liefst drie verschillende pizzeria’s zijn die de naam Sal’s dragen.

De google zoektocht naar Sal's pizza

Welke pizzeria heeft dan die special secret sauce waar Jake het over heeft? Als de pizzeria daadwerkelijk zou bestaan, dan gokken wij op Sal’s pizza op 305 Court St. Dat is namelijk in hartje Brooklyn. Weet jij het beter? Laat het ons weten!

Geef een reactie