Crazy Pizza Man FREE

Crazy Pizza Man FREE

Crazy Pizza Man FREEDe iOs-game Crazy Pizza Man is een leuke game voor op je iPad en iPhone. Het spel lijkt een beetje op Super Mario Bros, zoals je die kent van de eerste Nintendo. Hier spring je alleen van de ene pizza naar de andere en probeer je zoveel mogelijk ingrediënten te verzamelen voor op je pizza. Je kunt springen door op het scherm te klikken. Red je het net niet? Dan kun je maximaal nog 1 keer klikken voor een extra sprongetje. Als je het niet gered hebt, dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Om het spel wat leuker en sneller te maken, hebben ze een ketchupspuit en een speciale pizza toegevoegd. Als je de ketchupspuit raakt, dan word je een bepaalde richting opgeschoten en behaal je extra punten. Raak je de speciale pizza? Dan word je een eind vooruit gelanceerd en haal je alle pizza-ingrediënten automatisch binnen die in dat gebied liggen.

Als je het einde van een level hebt behaald, dan krijg je daarvoor een score van 1, 2 of 3 sterren (net als bij Angry Birds). Crazy Pizza Man bevat 25 levels, waarbij de moeilijkheidsgraad steeds hoger wordt. Als je hem helemaal hebt uitgespeeld, dan wacht er nog een bonusgame op je. Wil je weten wat die bonusgame is? Speel dan snel het spel, want we gaan het natuurlijk niet verklappen!

Download ‘m hier: Crazy Pizza Man FREE

Spel-informatie over Crazy Pizza Man iOs:

Ontwikkelaar UberZany, LLC
Categorie Games
Releasedatum 11-10-2013
Versie 1.0
Gekeurd voor 3 jaar en ouder
Compatibiliteit Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
Talen Engels
Grootte 33.4 MB

Geef een reactie