Eat Pizza, Pray, Love

Na het succes van het boek ‘Eat, Pray, Love’, is hier in 2010 ook een verfilming van gemaakt. De hoofdrol  was hier voor Julia Roberts weggelegd. Zij speelt Elizabeth, die alles had waar een moderne vrouw maar van kon dromen. Een man, een huis en een carrière. Nadat ze echter gaat scheiden, komt ze erachter dat ze eigenlijk helemaal niet weet wat ze wilt. Om hier achter te komen, gaat ze op wereldreis naar Italië, India en Bali.

De pizza’s uit Napoli

In Italië komt Elizabeth natuurlijk pizza’s tegen en geniet ze van al het eten wat ze tegen komt. Vooral in Napoli, de geboorteplaats van de Pizza Margherita. Ze eet hier dan ook deze overheerlijke pizza en spreekt de volgende magische woorden uit: I’m in love. I’m having a relationship with my pizza. Bekijk dit geweldige stuk vooral in onderstaand filmpje.

Bidden in India

India is de tweede bestemming waar Elizabeth haar innerlijke kracht probeert te vinden door onder andere te mediteren en gebeden op te zeggen. Ze vindt hier de kracht van het ware gebed. Om een indruk te krijgen van haar India ervaring, laat dit filmpje een van de tempels in India zien.

Liefde op Bali

Nadat ze lekker gegeten heeft en haar innerlijke kracht heeft gevonden in India, eindigt haar reis op Bali. Hier vindt ze haar ware liefde bij een Braziliaanse zakenman. Benieuwd naar hoe deze zakenman er uit ziet? Wij liften hier het tipje van de sluier.

Geef een reactie