En pizza eet je met je …

Ben jij ook al bekend met de liefde van Jon Stewart voor pizza? (Hij is niet eens Italiaans …). Nu zijn we erachter gekomen dat New Yorkers in november 2013 hebben gekozen voor een nieuwe burgemeester. De beste man heeft alleen op een van zijn eerste werkdagen al kritiek gekregen. Welke dat is? Het eten van een pizza met bestek! Ja, je leest het goed …

New Yorkse pizza

Een typische New Yorkse pizza is zo gemaakt dat je hem eenvoudig met jouw handen kan eten. Hoe? Gewoon opvouwen en met één hand de pizza naar binnen werken. Dit is dé manier hoe je het doet als je in New York een pizza gaat eten. Als je dat niet doet, zien mensen gelijk dat je een toerist bent. Dus mocht je op vakantie gaan naar New York en je wilt niet opvallen als toerist, dan weet je in ieder geval hoe je niet een pizza moet eten.

Bill de Blasio

Donald Trump en Sarah Palin eten pizzaBill de Blasio is niet de enige die deze fout heeft gemaakt. Twee jaar geleden waren Donald Trump – ook een inwoner van de stad New York – met de gekke republikein Sarah Palin in New York om een pizza te eten met mes en vork. Natuurlijk was dit te erg voor woorden, maar dit keer is het natuurlijk veel erger. Niet alleen is Bill de Blasio de burgemeester, de vertegenwoordiger van de stad, hij is ook een democraat dat hem man van het volk maakt.

 

 

Geef een reactie