Geen vervolg voor Scott Pilgrim :(

Als er een film een vervolg verdient die de afgelopen jaren is uitgekomen dan is het wel Scott Pilgrim vs. the World. Met Michael Cera in de hoofdrol die we kennen van Juno, Superbad en de serie Arrested Development speelt hij de typische Michael Cera rol die hij eigenlijk in elke film speelt. De nerd waar we allemaal van houden is zoals altijd verliefd op het meisje. Dit maal is het redelijk in het absurde getrokken want de film heeft de vormgeving van een toffe old school video game (inclusief chiptunes)! Om de liefde van Ramona Flowers te winnen moet hij haar 7 ex-en bestrijden tot de dood.

Pizza Pizza in Toronto

De volgende video is opgenomen in Pizza Pizza, een pizza keten in Toronto wat tegenover Honest Ed’s zit wat je door de ramen kan zien. Dit is een winkel zoals de Action wat we hier in Nederland hebben. In deze scene is onze grote vriend Scott een beetje aan het bijkomen van een episch gevecht, wetende dat hij weer verder moet gaan strijden voor de liefde van Ramona.

Helaas geflopt

Tot ons grote verdriet is de film helaas geflopt. Volgens de cijfers op IMDB had de film een budget van zo’n 60 miljoen dollar en is er “maar” 30 miljoen binnen gekomen. Het is dus niet een beetje geflopt maar heel erg en dat is onbegrijpelijk. Mocht je hem nog niet gezien hebben, en die kans is dus groter dan we hadden verwacht, moet je de film absoluut een kans geven.

Geef een reactie