Jack Huisman

Wie is Jack Huisman? Dat ben ik! Om helemaal correct te zijn: Jack Giuseppe Huisman. Een jonge gast van 22 met een beetje te veel tijd naast mijn studie. Ik studeer Italiaanse Taal en Cultuur in Utrecht wat ik echt een top studie vind. Door mijn Italiaanse roots (mijn oma is Italiaanse, getrouwd met een kaaskop genaamd Jacob Huisman) ben ik tweetalig opgevoed. Italië heeft me altijd al geboeid en ik ging er natuurlijk elk jaar op vakantie. Soms zelfs meerdere malen per jaar, omdat ik tevens een fanatieke skiër ben. Mijn familie woont in Milaan, 3 uur rijden vanaf mijn geliefde Alpen. Tevens ben ik een grote fan van AC Milan. Net zoals mijn hele familie. Inter mag dan wel ons stadion voor de helft gebruiken, maar voetballen kunnen ze niet.

Italia, Famiglia & Cucinare

Ik woon nu overigens chill met twee vrienden en een kat samen in een lekker groot huis in Zeist. Ik heb ook een tijdje in Utrecht gewoond, maar ik ben toch niet echt een stadsjongen ben ik achter gekomen. Ik kom namelijk oorspronkelijk uit een klein dorpje onder in Brabant. Met de hele familie in Nederland wonen we in dezelfde straat en lopen we allemaal de deur bij elkaar omver. Je kunt je voorstellen dat het altijd heel gezellig is. Samen eten, samen lachen, samen voetbal kijken. Een groot feest. Het meeste keek ik altijd uit naar het avondeten. Hier kwamen alle vrouwen bij elkaar en verzonnen ze allerlei recepten. Als jongste jongen van de familie (ik heb 2 broers en 3 zussen), moest ik altijd de boodschappen doen. Dit vond ik ook heerlijk. Verse ingrediënten, de geur van basilicum. Ik was als een kind zo blij.

Toch heb ik al snel mijn boodschappen taak overgedragen aan een van mijn broers en ben ik gaan helpen met koken. Italiaans koken betekent veelzijdig koken. Er zijn zoveel verschillende ingrediënten die je kunt gebruiken, maar er zijn natuurlijk ook de alom bekende producten zoals tomaten, kazen, ham, kruiden en lekker veel olijfolie. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb nu al vele befaamde gerechten op mijn naam staan met als topper toch echt de Pizza a la Jack. Dit zegt je natuurlijk vrij weinig, maar het is de perfecte pizzabodem gevuld met al mijn lievelingsingrediënten zoals zalm, rucola, tomaatjes en nog veel meer.

Waarom PizzaOnline.nl?

Ik kom nu natuurlijk een stuk minder bij mijn familie nu ik in Zeist woon en gezellig samen koken kan ik eigenlijk alleen nog maar op zondag. Thuis experimenteer ik nog steeds met allerlei gerechten, maar ik heb een stuk minder eters. Door mijn fanatisme wat betreft koken, volg ik natuurlijk ook alles waar Italiaans eten in voorkomt. En wat blijkt, pizza komt echt super vaak voor in het nieuws, in series en games. Het leek mij leuk om een website te maken vol met pizzanieuws. Alles wat je wilt weten en lezen over pizza, dat vind je op PizzaOnline. Ik beleef er elke dag opnieuw weer plezier aan en ik hoop jij ook!

Salutare Jack