Kanye en Kim verrassen pizzarestaurant!

Kanye wou zijn verloofde Kim laten zien waar hij het liefst pizza eet. Daarom brachten ze even op een doordeweekse donderdag een onverwachts bezoekje aan Giordano’s pizzarestaurant in Chicago. En dat vonden hun aanwezige fans natuurlijk een leuke verrassing!

Het glamourkoppel bestelden de specialiteit van Giordano, die bestaat uit worst, champignons, pepers en ui. Vervolgens bestelden ze nog een Griekse salade, waarna ze zeiden dat ze binnen 45 minuten weer terug zouden zijn. Wat ze gingen doen in de tussentijd? Shoppen natuurlijk!

Even later …

Ze kwamen terug van hun shopsessie en genoten van hun maaltje. Kanye poseerde zelfs nog even voor de camera, terwijl Kim buiten een ‘belangrijk’ telefoontje pleegde. (Waarschijnlijk vertelde ze aan iemand hoe ge-wel-dig haar pizza smaakte.)

Natuurlijk krijgen ze van Giordano als dank hun pizza gratis, totdat ze nog eens langskomen. Slim van Giordano, want misschien wil Kim dan de volgende keer op de foto!

Baby North

Op 15 juni 2013 beviel Kim van hun eerste kind North West. Hun dochtertje wordt liefkozend Nori genoemd. De kersverse ouders zeggen dat North het hoogtepunt van hun relatie is. Ook zouden ze haar omschrijven als hun ‘poolster’ – de belangrijke, heldere ster, die voor navigatie zorgt. Die wordt in het Engels ook wel North Star genoemd. Wij vragen ons af: zou hun schattige dochtertje ook zo gek worden op pizza als hun beroemde ouders?

Kim en Kanye pizzarestaurant

Geef een reactie