Mama’s Pizza Shop Dash

Mama’s Pizza Shop Dash

Mama's Pizza Shop DashMama’s Pizza Shop Dash is ook weer een iOs-game voor op de iPad en iPhone, waarin je een pizzeria-eigenaar bent en pizza’s moet gaan verkopen. Er wordt per level een doel gesteld van hoeveel geld je moet verdienen. Als er een klant in je pizzeria komt, moet je hem eerst laten zitten en dan zal de klant laten zien welke soort pizza hij wil. In de keuken zie je vier verschillende soorten pizza’s: kies degene die de klant wil en verwarm die in de pan of oven. Zodra die klaar is, lever je de pizza af bij de klant die hem vervolgens gaat opeten. Als de klant klaar is, kun je zijn geld ophalen door zijn vuile bord op te halen en weg te gooien. Er kunnen maximaal vier klanten zitten, terwijl er meerdere klanten binnenkomen. Daarom moet je snel alle bestellingen wegwerken, zodat je wachtende klanten ook kunnen gaan zitten. Als de wachtende klanten te lang moeten wachten, dan gaan ze weer weg en zo zul je dus te weinig geld verdienen om je doel te behalen.

Mama’s Pizza Shop Dash is leuk om een aantal keer te spelen, maar op een gegeven moment wordt het saai. Je kunt namelijk niet verder in het spel groeien. Bij My Pizza Shop kun je dat wel en daarom is dat spel veel uitdagender dan Mama’s Pizza Shop Dash. Grafisch gezien ziet dit spel er ook minder uit. Het is een beetje uitvogelen hoe het precies werkt en hoe je de klanten moet bedienen.

Download ‘m hier: Mama’s Pizza Shop Dash

Spel-informatie over Mama’s Pizza Shop Dash iOs:

Ontwikkelaar M&M Computing Services Pty Ltd
Categorie Games
Releasedatum 20-11-2013
Versie 1.0
Gekeurd voor 4 jaar en ouder
Compatibiliteit Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
Talen Engels
Grootte 55.9 MB

Geef een reactie