Muppets Most Wanted

De Muppets zijn terug én hoe?! We zijn waarschijnlijk allemaal opgegroeid met de Muppets. De film uit 2011 was dan ook best een succes.  In dit deel speelde Jason Siegel (bekend van How I Met Your Mother) een van de hoofdrollen, naast alle Muppets natuurlijk. In Muppets Most Wanted - dat tjokvol zit met bekende acteurs en artiesten – gaan de Muppets naar Europa, nadat ze weer succesvol zijn geworden in Amerika. Tijdens de tour worden ze meegesleurd in een gigantisch juwelencomplot tegen arme Kermit.  Zijn citaat ‘It ain’t easy being green’ blijkt maar weer de waarheid van de dag! In het nieuwe deel spelen bijvoorbeeld Tom Hiddelston (bekend als Loki in The Avengers), Salma Hayek, Christoph Waltz, Debby Ryan, Stanley Tucci, Tina Fey (van 30 Rock), Jermaine Clement, Lady Gaga, Danny Trejo, Zach Galifiankis, Ricky Gervais en nog veel meer!

Trailer voor Muppets Most Wanted

Reclame voor Toyota
Om reclame te maken voor de film, kunnen we volgende week een speciale reclame verwachten voor Toyota. Deze reclame wordt uitgezonden op Game Day, oftewel de SuperBowl. En zelfs voor die reclame is een soort van teaser gemaakt in de vorm van een reclame. Het moet niet gekker worden!

Reclame voor Pizza Hut
Het teruggekeerde succes van de Muppets is eigenlijk helemaal aan YouTube te danken. Na de televisieshow die begin jaren 80 afliep en de films, die halverwege jaren 90 qua succes achterliepen, waren ze misschien gedoemd om voor altijd te verschijnen in televisiereclames. Zo kwamen ze voorbij in een Pizza Hut-reclame met Jessica Simpson. In deze reclame bestellen ze gezellig een pizza met z’n allen. Gelukkig was daar YouTube om op een goedkope manier weer nieuwe filmpjes te maken, zodat ze dat ooit deden in The Muppet Show. Na heel veel hits op YouTube, besloot Disney om de Muppets weer terug te brengen op het witte doek. En als het aan ons ligt, is dit nog lang niet afgelopen. Nog 2 maanden voordat Muppets Most Wanted in de bioscoop draait: de film moet namelijk in maart 2014 in de bioscoop te zien zijn.

Geef een reactie