Papa’s Pizza Shop

Papa’s Pizza Shop

Papa's Pizza ShopPapa’s Pizza Shop is een erg leuke game voor op je favoriete Apple-apparaat. In deze game ben je een pizzabakker die voor zijn klanten de juiste pizza gaat klaarmaken. Om een level te behalen, moet je een bepaalde dagomzet draaien. Je hebt een balie waar maximaal vijf klanten tegelijk aan kunnen zitten en over die balie gaat een lopende band, waar jouw pizza’s van links van rechts gaan. Als de juiste pizza voor de juiste klant komt, dan pakt hij de pizza, eet deze op en laat hij geld achter. Vervolgens klik je op het geld en dan komt het in jouw kassa. Net als in het echt wil geen enkele klant lang wachten op zijn pizza: hoe langer hij moet wachten, hoe slechter zijn humeur gaat worden. Je kunt een klant die al lang wacht, een snack geven zodat zijn wachttijd langer duurt. Doe je dat niet? Dan gaat hij boos weg!

Je kunt je pizzeria upgraden met jouw verdiende geld. Dit doe je door een betere pizzapan te kopen of een iPad aan te schaffen, waarmee je pizza-ingrediënten kunt kopen en nog veel meer. In het begin kun je twee soorten pizza’s maken, maar dat worden er steeds meer. Omdat het geleidelijk gaat, leer je eenvoudig welke pizza-ingrediënten bij welke pizza horen. Nieuwere pizza’s zijn duurder, dus daarmee verdien je ook weer meer geld. Kortom: Papa’s Pizza Shop is een zeer leuke game, die je het beste kunt spelen op een iPad. Je bent hier heel wat uren zoet mee!

Download ‘m hier: Papa’s Pizza Shop

Spel-informatie over Papa’s Pizza Shop iOs:

Ontwikkelaar ZHANG HUIMEI
Categorie Games
Releasedatum 19-12-2013
Versie 1.2
Gekeurd voor 4 jaar en ouder
Compatibiliteit Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
Talen Engels
Grootte 18.9 MB

Geef een reactie