Pizza City

Kan jij ook zo genieten van chiptunes als wij en ben je wel te porren voor wat old school gaming? Probeer dan eens Pizza City van Adult Swim. Met graphics die je doen denken aan Atari’s en Nintendo’s en een lekkere soundtrack vermaken wij ons prima om hier en daar een pizza te bezorgen. Het heeft iets weg van GTA maar dan meer deel 1 en 2 en niet het pizza bezorgen uit GTA: Vice City. Bezorg wat pizza’s, rij een clown over, ga op tijd bezine tanken en promoveer. Dat is zo’n beetje het hele spel en het is zeer vermakelijk als je even wat tijd wilt doden.

Games bij Adults Swim

De games op Adult Swim [van origine een Amerikaans tv kanaal] zijn over het algemeen erg leuk om te spelen. Onze favoriete games zijn Zombocalypse 2 en Robot Unicorn Attack maar Pizza City heeft natuurlijk een bijzonder plek in ons hart gekregen. Wil je de beste van de wereld worden moet je wel even blijven door gaan. De nummer 1 plek op de highscore lijst heeft een score neergezet van 2,147,483,647 en staat al sinds januari 2011. Wij weten niet hoe lang je hier mee bezig bent maar wij weten zeker dat het niet in een middagje gedaan is.

Pizza City

 

Mocht je trouwens een leuke chiptunes track willen horen moet je absoluut deze video van Joe Jeremiah zien. Hij heeft het album Random Access Memories een 8-bit sausje gegeven. We kwamen het toevallig tegen en we konden geen betere uitleg over chiptunes geven :D

Geef een reactie