Pizza Factory for Kids

Pizza Factory for Kids

Pizza Factory for KidsPizza Factory for Kids is een echt kinderspel! Het is zeer eenvoudig en wat je moet doen spreekt voor zich. Als je Pizza Factory for Kids opstart, kun je kiezen voor de free mode of de missions. In de free mode kun je leuk zelf pizza’s versieren, opeten en er een foto van maken. Met de missions krijg je opdrachten van hoe je pizza er uit moet komen te zien. In andere levels moet je eerst je pizza-ingrediënten bij elkaar verzamelen, zodat je die later weer op een bepaalde indeling op je pizza kunt leggen.

Pizza Factory for Kids zal vast leuk zijn voor kleine kinderen die net overweg kunnen met een iPad of iPhone, maar als volwassene was ik er zeer snel op uitgekeken. Het spel is beschikbaar in het Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wat opvalt bij deze game is dat de bestandsgrootte erg groot is, namelijk 140 MB waar een gemiddeld spel 20 MB is. Op iTunes zelf krijgt Pizza Factory for Kids een gemiddelde beoordeling van 3 van de 5 sterren, maar wij denken dat het nog geen 2 sterren waard is.

Download ‘m hier: Pizza Factory for Kids

Spel informatie over Pizza Factory for Kids ios:

Ontwikkelaar Alexandre Minard
Categorie Games
Releasedatum 15-10-2013
Versie 1.3
Gekeurd voor 4 jaar en ouder
Compatibiliteit Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
Talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
Grootte 140 MB

Geef een reactie