Pizza Shop 2 – Mr. Bean Edition

Pizza Shop 2 – Mr. Bean Edition

Pizza Shop 2 - Mr. Bean EditionMr. Bean kennen we allemaal van zijn enorm grappige filmpjes waar hij de ene keer nog onhandiger is dan de andere keer. Nu hij een eigen pizzeria heeft, vraag ik me af of dat wel goed gaat. In Pizza Shop 2 – Mr. Bean Edition is Mr. Bean de pizzabakker die – terwijl zijn klanten aan de balie wachten – snel de juiste ingrediënten bij elkaar moet zoeken en in de oven moet doen. Het doel van deze iOs-game is dat je pizza’s gaat bakken en verkopen aan je klanten die steeds sneller aan je balie komen. Hoe meer pizza’s je verkoopt, hoe meer geld je verdient. Uiteindelijk kun je met je geld jouw keuken upgraden, zodat het pizzabakken sneller gaat en je de snelheid van nieuwe klanten kunt bijhouden.

Pizza Shop 2 – Mr. Bean Edition ziet er mooi uit en het is leuk om het te spelen. Helaas zitten er toch enkele minpunten aan deze app. Bijvoorbeeld dat het pakken van pizza-ingrediënten niet heel makkelijk is, omdat het te klein is – terwijl we het op de iPad hebben gespeeld. Deze game is ook beschikbaar voor de iPhone en de iPod Touch, waarbij het scherm nog kleiner is. Daarom denken wij dat het spelen op die twee apparaten bijna onmogelijk is. Als de naam Mr. Bean in de titel van je spel zit, verwacht je dat hij en zijn grappige geluidjes in de game voorkomen. Jammer genoeg is hij alleen in het beginscherm te zien, en is er maar één melodie die niks met Mr. Bean te maken heeft. Zoals bij veel gratis games zit ook hier reclame in het speelscherm. Jammer, maar ook begrijpelijk. Het zou handiger zijn als je het spel kunt kopen en dat de reclame dan weg is. Er zit nog één kleine bug in het spel en dat is dat je vanuit het speelscherm niet terug kunt gaan naar het hoofdmenu. Het zou makkelijk zijn als ze dat nog even aanpassen.

Download ‘m hier: Pizza Shop 2 – Mr. Bean Edition

Spel-informatie over Pizza Shop 2 – Mr. Bean Edition iOs:

Ontwikkelaar Dion Medina
Categorie Games
Releasedatum 19-07-2013
Versie 1.0
Gekeurd voor 4 jaar en ouder door iTunes, wij raden 6 jaar en ouder aan vanwege de snelheid die nodig is in het spel.
Compatibiliteit Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
Talen Engels
Grootte 2.4 MB

Geef een reactie