Pizza Takeaway

Pizza Takeaway

Pizza TakeawayDe iOs-game Pizza Takeaway is een spel, waarbij je pizza’s moet bezorgen aan mensen die langs de kant staan of mensen in rijdende auto’s. Het beeld gaat automatisch van rechts naar links en je kan zelf sturen door met een pijltje naar boven of onder en van links naar rechts te klikken. Zo kun je over de weg pizza’s en muntjes verzamelen, die je vervolgens moet gooien naar de mensen die op een pizza wachten. Soms gaat het beeld snel en soms – als er een klant is – weer wat langzamer. Ze hebben het moeilijker gemaakt door rijdende auto’s op de weg te zetten en plassen op de weg te maken. Deze plassen vind je in level 3. Als je door zo’n plas rijdt, krijg je tijdelijk een vlek op je scherm te zien zodat je even niks ziet. Gemeen hè?

Je hebt 4 verschillende wijken (levels) die je kunt spelen. Wij zijn tot level 3 van de 4 gekomen binnen 20 minuten. Het begint vrij makkelijk, maar wordt steeds moeilijker doordat het drukker op de weg is en dat er plassen liggen. Wat wij vooral jammer vinden, is dat het gooien van pizza’s naar de klanten erg lastig is. De pizzabezorger reageert namelijk niet altijd. De game is in het Nederlands, maar de letters zijn door het lettertype weer lastig te lezen. In het begin krijg je regelmatig tips die je scherm half bedekken, wat het spelen weer lastig maakt tijdens zo’n tip.

Download ‘m hier: Pizza Takeaway

Spel-informatie over Pizza Takeaway iOs:

Ontwikkelaar cecil kennedy
Categorie Games
Releasedatum 24-07-2013
Versie 1.0.0
Gekeurd voor 4 jaar en ouder
Compatibiliteit Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
Talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Trad. Chinees, Tsjechisch, Turks, Vereenv. Chinees, Zweeds
Grootte 15 MB

Geef een reactie