Return of the Killer Tomatoes!

In een wereld waar tomaat illegaal is

Stel je voor, de ster van wereldse proporties die een koffiemerk in zijn eentje bergen alure geeft. Je stopt hem in een vreselijke b-film, wat krijg je dan? George Clooney in Return of the Killer Tomatoes! en hij is niet eens de hoofdrolspeler. Mocht je behoefte hebben aan een portie camp, een film die zo slecht is, dat ie goed is en iets uit de jaren 80? Dan moet je absoluut Return of the Killer Tomatoes! gaan zien. Wij hebben deze foute klassieker uiteraard op dvd in de kast liggen maar hij is ook gewoon te zien, in zijn geheel, op youtube.

George Clooney is pizzabakker

In de film is George Clooney een pizzabakker in een wereld waar tomaten gelijk staan aan monsters. Want dat zijn ze ook! Dit is een vervolg op het eerste deel maar je hoeft die niet gezien te hebben om dit te waarderen. De kwaadaardige professor Gangreen is weer bezig om tomaten te muteren om ze meer mensenlijk te maken om zo de wereld over te nemen. Het is overigens niet de laatste keer dat George Clooney in aanraking komt met pizza’s. Op Reddit hebben ze hem gevonden op een pizzadoos in Duitsland. Of het gaat om een Clooney clone, verre familie of meneer George Clooney zelf weten wij niet.

De Killer Tomatoes serie kent verder diverse andere delen zoals Attack of the Killer Tomatoes! (de voorganger), Killer Tomatoes Strike back! (het directe vervolg), Killer Tomatoes Eat France!, een tekenfilm serie en diverse games. Toch is het nooit meer zo leuk geworden als in Return of the Killer Tomatoes!

George Clooney

Geef een reactie