Ultiem geluk of gewoon lekkere pizza?

Dacht je dat de inwoners van Utopia de hele dag op een wortel kauwen? Dan heb je het mis! De inwoners laten zich vanavond verwennen, want ze bestellen pizza. Ze vinden namelijk dat ze ook ‘een beetje plezier mogen hebben’. Dus bestellen ze met de laptop voor de neus en een telefoon in hun hand hun favoriete pizza’s. Dit wordt een echt feestmaal!

utopia pizza

Utopia

Utopia is een Nederlands televisieprogramma. Het concept werd bedacht en ontwikkeld door John de Mol. Het is een variant op Big Brother en andere eerdere soortgelijke programma’s en wordt elke werkdag uitgezonden op SBS 6. Bij Utopia werkt een groep mensen een jaar lang met elkaar aan een gemeenschap op een beperkt aantal vierkante meters, waarbij ze gevolgd worden door camera’s. De bunker staat ergens in een bos bij Laren – in het Gooi. Niemand weet waar de bunker precies staat.

Utopia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels zijn de inwoners al meer dan een maand bezig met hun UtopiaVoor de één is het een gezamenlijke doelstelling, terwijl het voor de ander een individuele ervaring is. Zo zijn er al verschillende projecten geweest, zoals de duurzame markt en de rondleidingen. Als het programma langer uitgezonden wordt, dan staat er waarschijnlijk nog veel te gebeuren. Bijvoorbeeld met het Utopia-festival en het ‘Giopa’-spel. Het programma is minimaal drie maanden te zien, met als einddoel één jaar. Maar als het na een jaar nog succesvol is, dan kunnen ze misschien nog verder. We zullen het zien …

De vraag is nu: wordt het ultiem geluk of complete chaos? Wat denk jij?

Geef een reactie