Verliefd op het meisje van de pizza

Wie zijn de Jonas Brothers? Of nou eigenlijk, wie waren de Jonas Brothers? Ze waren een pop rock band gevormd in 2005. Ze hebben wereldwijd meer dan 17 miljoen albums verkocht. Ze zijn populair geworden doordat ze vaak te zien waren op Disney Channel. Hier hadden ze onder andere een hitje met een liedje over de ‘Pizza Girl’. Dit moet natuurlijk gedeeld worden op PizzaOnline. Dit is namelijk sowieso het begin van de Pizza Spotify playlist.

Pizza Girl the movie

Pizza Girl is een begrip dat natuurlijk vaker is gebruikt dan in het liedje van de Jonas Brothers. Zo is er zelfs een film gemaakt die de naam ‘Pizza Girl’ draagt. De film is gemaakt in 2005 en gaat over de laatste werkdag van een pizza bezorg meisje. Haar klanten zijn allemaal mensen die eigenlijk niet zonder haar hulp kunnen. Zoals Bill, die zijn huis niet uit durft en de hele dag videogames speelt. Of Winnie, anime freak en in is ontkenning over haar relatie met een manipulerende psychotische zak. ¬†Haar laatste dag lijkt niet veel erger te worden dan normale dagen, totdat haar vriendje haar dumpt. Met een 7,2 van IMDb moet dit bijna wel goed komen.

Pizza Girl the restaurant

Een restaurant in Amsterdam draagt de naam Pizza Girl. Dit restaurant heeft een groot aanbod aan pizza’s, maar ook aan hamburgers, soepen, salades, pasta’s, broodjes en andere snacks. We hopen voor je mee dat er ook een leuke pizza girl achter de toonbank staat.

Verliefd op de pizza jongen!

Ben jij een meisje en helemaal niet verliefd op het meisje van de pizza’s? Dan hebben wij nog een documentaire gevonden. Zo kun jij ook lekker verliefd worden en gratis pizza’s bezorgd krijgen.

Geef een reactie